Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Dag Van De Bouw Binnenhof

Dag van de Bouw op het Binnenhof

Behoud van 800 jaar cultureel erfgoed

Zaterdag 8 juni 2024 vindt de zeventiende Dag van de Bouw plaats, een evenement waarbij bouw- en infrabedrijven hun werk presenteren. Een van de hoogtepunten van dit jaar is de opening van het Binnenhof voor het publiek. Het Binnenhof, een historisch complex in het hart van Den Haag, is momenteel in renovatie.

Renovatiewerken

De renovatie van het Binnenhof is een grootschalig project dat al enkele jaren gaande is. Het doel van de werkzaamheden is om het culturele erfgoed van het complex te behouden en het gebouw aan te passen aan de moderne eisen. De renovatie omvat onder andere het restaureren van de historische gevels, het aanbrengen van nieuwe installaties en het verbeteren van de toegankelijkheid.

Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw krijgen bezoekers de kans om het Binnenhof in verbouwde staat te bekijken. Er worden rondleidingen gegeven, er zijn workshops en er zijn stands waar bedrijven hun producten en diensten presenteren. Ook is er een speciaal programma voor kinderen.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de Dag van de Bouw moet u zich van tevoren aanmelden via de website van het evenement. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. De toegang is gratis.

Meer informatie over het programma en de aanmelding vindt u op: www.dagvandebouw.nl/binnenhof


Comments